News

News

Diana Krall op Jazz à Liège !

Jazz à Liège komt van 25 tot 28 mei terug in de mooiste zalen van de stad en heeft nu al zijn eerste prestigieuze headliner onthuld: DIANA KRALL op 28 mei.

België is verheugd haar voor het eerst in Luik te mogen verwelkomen! Klassiekers, virtuoos pianospel en een krachtige podium présence: het lijdt geen twijfel dat het Forum op zondag 28 mei 2023 verliefd op haar zal worden.

Dit uitzonderlijke concert vindt plaats in het kader van het festival Jazz in Luik en het 100-jarig bestaan van het Forum. Let op: het zal niet beschikbaar zijn als onderdeel van de PREMIUM festival PASS en alleen via losse tickets die op 5 oktober om 11:00 uur te koop zijn op www.leforum.be.

Nieuws

Nouvelles confirmations pour Jazz à Liège 2023 du 25 au 28 mai

ALFA MIST - HYPNOTIC BRASS ENSEMBLE - UNDER THE REEFS ORCHESTRA -BLACK LIVES - GUILLAUME VIERSET EDGES - TRIO GRANDE Tickets individuels pour le Reflektor et le Trocadero en vente ce jeudi 22 novembre à 14:00. Ils rejoignent à l'affiche DIANA KRALL - JULIETTE ARMANET - MICHEL PORTAL M85 - CAMILLA (…)

21 december 2022
Nieuws

Juliette Armanet le 26 mai au Jazz à Liège

Juliette Armanet le 26 mai au Jazz à Liège Après le succès fulgurant de son premier album 'Petite Amie' (double platine avec plus de 200.000 albums vendus) Juliette Armanet est de retour avec son single 'Le Dernier Jour du Disco', une chanson sensuelle, ardente, un vrai cri du coeur qui donne le (…)

29 november 2022